Badkamer,  Bouwen & Verbouwen,  Keuken,  Slaapkamer,  Woonkamer

Verbouwen van een huis met een stukadoorsbedrijf

Is het tijd voor het verbouwen van het huis? Bij het verbouwen van een huis komt veel kijken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het eventueel aanvragen van vergunningen, maar ook aan het verven van de muren, het plaatsen van een keuken of badkamer, of het plaatsen van een dakkapel. Omdat het verbouwen van een huis in de meeste gevallen een grote klus is die je slecht een of een aantal keer in je leven laat uitvoeren, wil je het natuurlijk wel helemaal goed doen. Het schilder- en stucwerk is een klus die u het best overlaat aan een ervaren stukadoor in Amsterdam.

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor in Amsterdam is een goede partner tijdens het verbouwen van een huis. Wanneer je kiest voor een stukadoorsbedrijf dat al vele jaren bestaat, weet je zeker dat de stukadoors die daar werkzaam zijn over voldoende ervaring beschikken om jou zo goed mogelijk verder te helpen. Uiteraard kan een stukadoor je van dienst zijn met het stuken van de muren en plafonds, maar de meeste stukadoorsbedrijven bieden naast deze diensten ook een verscheidenheid aan andere diensten aan. Zo kan een stukadoor je ook van dienst zijn met bijvoorbeeld het plaatsen van een badkamer of timmerwerk.

Van alle markten thuis

Natuurlijk zijn er stukadoors die zich alleen bezighouden met stukadoorswerkzaamheden. De stukadoors werken scheuren en ongewenste onregelmatigheden weg, waardoor de muren en plafonds een strak uiterlijk krijgen. Bovendien zorgt juist stucwerk en een strak resultaat er ook voor dat het licht beter verdeeld wordt over de ruimte. Wist je bovendien dat stucwerk niet alleen voor mooi afgewerkte ruimtes zorgt, maar ook een isolerende en brandvertragende werking heeft? Wel zo prettig!

Van stucwerk tot laminaat leggen

Wanneer je bezig bent met het verbouwen van een huis, wil je het liefst dat de lijntjes zo kort mogelijk blijven. Om die reden is het handig om voor het uitvoeren van meerdere werkzaamheden in het huis, een vakman in te schakelen. Een stukadoor in Haarlem van Iner Stukadoors kan je met werkzaamheden van dienst zijn dan alleen stucwerk. Moeten er bijvoorbeeld nog allerlei timmer werkzaamheden worden uitgevoerd? Of moet er ook een nieuwe laminaatvloer worden gelegd, en zie je het niet zitten om die vloer helemaal zelf te leggen? In dat geval is het niet nodig om een laminaatlegger in te schakelen, want deze stukadoor weet perfect hoe hij het laminaat zo mooi mogelijk legt. En moet er nog loodgieterwerk worden verricht? Ook geen probleem! Bekijk gerust de website of neem contact op voor meer informatie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *