Badkamer,  Bouwen & Verbouwen,  Keuken,  Slaapkamer,  Woonkamer

Latex spuiten is super strak!

Wil jij een nieuwe kleur op de muur in de woonkamer, maar heb je geen zin om het te verven? Of ga je verhuizen en bevalt de kleur op de muur je niet? Dan is hier de oplossing; latex spuiten! Je kunt je muren laten spuiten. Dit is een stuk sneller dan zelf je muren verven, en er zijn best wel wat aanbieders op deze markt. Zij bieden een hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Waarom zou je latex laten spuiten?

Op het binnenwerk zit vaak 5 jaar garantie. Mocht de latex nou los gaan laten, dan heb je toch nog garantie. Er zal daarnaast bijna altijd gebruik gemaakt worden van goede kwaliteit latex of lakverf. Pas als jij tevreden bent zullen de spuiters naar huis gaan. Het gaat immers ook over het interieur van jouw huis, dus het is wel belangrijk dat je tevreden bent met wat er wordt gedaan en het werk dat geleverd wordt. Ook is het een stuk netter afgewerkt dan wanneer je alles gaat verven en omdat het zo snel kan, kun je vaak na een dag je huis weer in. Daarnaast is het ook nog een stuk goedkoper dan laten schilderen. Een schilder heeft namelijk erg veel tijd nodig, waardoor het niet alleen langer duurt voordat je terug je huis in kunt, maar je ook meer betaald omdat zij meer arbeidsuren hebben.

Voor- en nadelen van latex spuiten

Laten we beginnen met de nadelen van latex spuiten. Het spuiten zelf kost niet zoveel tijd, maar de voorbereidingen eromheen wel. Dat heeft vooral de aandacht en tijd nodig. Het is dus erg veel afplakwerk. De meubels, kozijnen en vloeren moeten worden afgeplakt, zodat daar geen verf op komt. Maar als we de nadelen hebben besproken zijn deze al snel niet meer belangrijk. Laten we het nu over de voordelen hebben. Een groot voordeel is dat er geen banen en strepen te zien zijn. Er wordt een streeploos en baanloos resultaat afgeleverd. Daarnaast is het erg snel klaar. Het afplakken duurt dus wel een tijdje, maar mocht dat nauwkeurig zijn gebeurd, dan is het spuitwerk zo gedaan. Het kan zo zijn dat jij zelf dagenlang bezig bent met schilderen. Dit kan een professional binnen een dag als hij gaat latex spuiten. Tot slot is het dus voordeliger. Het scheelt arbeidsuren en het scheelt dagen. Zo heb jij binnen een hele korte tijd eigenlijk precies hetzelfde resultaat als bijvoorbeeld een VT-wonen.

Eén reactie

  • Vincent Rondwijk

    Ik vind het ook belangrijk dat mijn schilderwerk en de afwerking netjes wordt gedaan. Ook hebben vrienden van mij een aantal muren laten spuiten met latex. Wanneer je gaat voor felle kleuren of wanneer je veel lichtinval hebt op de geverfde muur, wil je geen strepen zien natuurlijk!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *