Uncategorized

IJs na het trekken van tanden

Als u kinderen heeft die naar de tandarts moeten voor het trekken van tanden, maar bang zijn voor het proces, kunt u wellicht ijs bestellen zodat ze hun zelfvertrouwen kunnen opbouwen. Het is een vrij traditionele conditionering waarbij u kinderen iets koopt wat ze leuk vinden in ruil voor hun goede daden. Waarom maakt u geen gebruik van deze gelegenheid om al hun slechte tanden te trekken en ze te trakteren op een ijsje. Bovendien wordt ijs aanbevolen door tandartsen na het trekken van tanden, maar waarom?

Waarom ijs wordt aanbevolen

U zou er versteld van staan ​​waarom artsen ijs aanbevelen na het trekken van tanden, en voor de zekerheid steunen bedrijven als lJsExpress dit idee ook. De reden waarom artsen ijs aanbevelen, is vanwege de kou. Na tandextractie zou je zwelling ervaren, en een manier om dit te verminderen is door koud voedsel zoals ijs te eten. Daarnaast zou er na een tandextractie ook bloedend tandvlees zijn en is het onvermijdelijk omdat je tandarts net een tand van jou heeft gekregen. Als u echter ijs eet, kunt u het bloeden van uw tandvlees minimaliseren of zelfs stoppen. Zwelling en bloeding hebben koude compressie nodig, die gelukkig aanwezig is op ijs. Als u ijs eet na het trekken van je tanden, voelt u zich ontspannen en heeft u verzacht tandvlees. Zoals u ziet, wordt ijs gemaakt van zachte ingrediënten. Dit is ook de reden waarom artsen zouden aanraden deze te eten, omdat het pijnlijk zal zijn om hard voedsel te eten na extractie.

Medicijnen plus ijs

Afgezien van ijs, zullen artsen u ook medicijnen geven om de zwelling van uw tandvlees effectief te stoppen. Hoewel ijs de beste optie kan zijn om de zwelling te verminderen, vooral voor kinderen, is het toch het beste om het advies van de arts op te volgen en de aanbevolen medicijnen te drinken. Als u besluit beide in te nemen, kunt u er zeker van zijn dat de pijn en het bloeden van uw tandvlees verdwenen zijn. Zodat u of uw kinderen een comfortabeler gevoel krijgen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *