Uncategorized

Alles weten over Og3ne en Maan

Sinds hun deelname aan de Voice of Holland is Og3ne een van de meest bekende zingende trio’s in Nederland geworden. Met nummers als Magic entertainen de zangeressen menig publiek op verschillende gelegenheden. Maar wie zijn eigenlijk de vriendjes Ogene? Ten eerste heb je het stel bestaande uit Stan en Amy. Zij leerden elkaar kennen op de werkvloer en vormen al drie jaar lang een hechte relatie. Het tweede koppel bestaat uit Shelley en Rory. Ook Rory heeft een passie voor muziek en speelt regelmatig de gitaar. Het laatste koppel is Lisa en Ergin. Ergin is niet in de muziekwereld actief, maar wel op Youtube.

De loopbaan van Og3ne

De drie zussen die later de groep Og3ne bedachten zijn al vroeg begonnen in de muziekwereld. Zo vormden zij al een hecht trio tijdens het Junior Songfestival in 2007, waarin ze een maximale puntenscore wisten te halen. Hun echte doorbraak was in 2014, toen ze als eerste trio meededen aan de Voice of Holland. Na de winst van deze talentenshow brachten ze de single Magic uit, die achteraf een grote hit bleek op te leveren. Een ander hoogtepunt was dat Og3ne mocht optreden namens Nederland voor het Eurosongfestival. Tijdens deze campagne haalden zij de finale met een score van 200 punten.

De nieuwe relatie van Maan

Een andere bekende zangeres, Maan, staat ook in het middelpunt van de belangstelling. Zij schijnt namelijk een relatie te hebben, terwijl het leek alsof ze single zou zijn. De vriend Maan zou Tijn heten en is 22 jaar. Dat terwijl Maan twee jaar ouder is en al een aardige reputatie heeft opgebouwd. De twee zouden op social media meermaals als gesprek van onderwerp langs gekomen zijn, met vermeende foto’s en berichten. Daarbij doet de vermeende vriend van Maan sterk denken aan haar ex, waarmee ze 2,5 jaar een relatie had. Of ze nu weer zo’n relatie heeft, zal moeten blijken als ze zelf met een reactie of bericht in actie komt. Voorlopig is het dus speculeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *