Interieur

Een interieur van wijnkurken maken

Wil je meer halen uit je interieur? Dan is het aan te raden om er lekker creatief mee om te gaan. Dat kan je bijvoorbeeld doen door wijnkurken te gebruiken. Het leukste daarvan is natuurlijk at je eerst lekker een fles lichte rode wijn kan opmaken. De kurken bewaar je om er vervolgens van alles mee te doen. Dat geldt overigens niet alleen voor de kurken van rode wijn. Ook van andere flessen kan je goede kurken halen.

Gebruiken ter decoratie

Een goede manier om wijnkurken in je interieur te gebruiken is door ze als interieur in te zetten. Zo kan je er bijvoorbeeld de wanden mee bekleden. Dit is lekker want er zitten allerlei goede eigenschappen aan de kurk. Alleen al het feit dat ze zo lekker warm voelen is een voordeel. Het is zeker de moeite waard om te bekijken welke mogelijkheden je er allemaal mee hebt. Zo kan je bijvoorbeeld de hele wand ermee aan pakken. Al moet je daar dan wel voldoende kurken voor hebben. Dat betekent dat je dus eerst ook wel een tijdje moet sparen.

Kleine nuances met kurk

Je kunt het ook op een hele andere manier aanpakken. Je kan namelijk ook kleine nuances aanbrengen met het gebruik van kurk. Zo kan je er leuke accessoires van maken. Denk aan het maken van mooie onderzetters. Daarmee kan je dan leuke accenten leggen. Al betekent dat natuurlijk wel ook dat je eerst moet kijken naar hoe je interieur eruit komt te zien. Past kurk daar op deze manier in? Het is ook zo dat je allerlei andere opties hebt, dus het is maar net wat het best past. Alleen al om die reden is het de moeite waard om te bekijken wat er allemaal met kurk gedaan kan worden. Dat is wel zo leuk om te doen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *