Interieur

Zo maak je jouw balkon lekker knus

Het zonnetje begint weer vrolijk te schijnen en we kunnen weer lekker naar buiten. Want wat is nu lekkerder dan de zon op je gezicht? In de tuin of op je balkon, overal is een knusse zithoek te creëren. Om je buiten stekje weer klaar voor de zomer te maken heb je een aantal dingen nodig. In deze blog delen wij de tips om jouw balkon tot een heerlijke plek te maken.

Licht in de duisternis

Je balkon helemaal gevuld met theelichten en kaarsen, zie je het al voor je? Door sfeervolle lichtbronnen toe te voegen aan je balkon creëer je een romantische sfeer. Op een balkon zijn thee lichten en lantaarn het makkelijkste in verband met de wind. Een vervangende optie voor deze kaarsen zijn lampen strengen. Draai deze om de balustrade of hang ze in een hoek op. Sfeerverlichting is onmisbaar in knusse ruimtes!

Groen moet je doen

Planten zijn ook heel geschikt om op je balkon te plaatsen. Hoe groter je balkon, hoe meer ruimte voor je plantencollectie. Plaats een groepje planten en maak een mini jungle. Zo heb je geen grote tuin nodig om toch tussen de planten te zitten! Heb je nog geen geschikte planten voor op je balkon? Planten kopen bij Fleurdirect verzekert je van planten die lekker lang op je balkon zullen staan!

Comfy meubilair

Voor een knusse zithoek heb je natuurlijk ook meubilair nodig waar je lekker op kan zitten. Tuinmeubilair is de beste optie voor je balkon. Door het plaatsen van een bank kan je de hele dag buiten doorbrengen. Een model bank waarbij je dikke zitkussens op kan leggen zit het meest comfortabel. Vergeet niet om aan het einde van de dag of met slecht weer deze kussens weer binnen te leggen!

More is more

De finishing touch voor je balkon is het plaatsen van decoratie en accessoires. Je kan dit doen door het plaatsen van potjes, een tafel, en ophangaccessoires aan de muren. Wat je ook niet moet vergeten is het leggen van sierkussens op je bank en/of stoelen. Het plaatsen van kussens heeft een heel groot aandeel in de knusheid van jouw ruimte. Vul deze aan met een lekker dekentje om ’s avonds over te doen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *