Tuin

Wat mag er niet ontbreken in jouw tuin?

Nu de zomer gaat beginnen is het heerlijk om snel en gemakkelijk van het lekkere weer te kunnen genieten. Je tuin of balkon is dan de dichtstbijzijnde optie! Maar wat als deze toch niet helemaal naar je zin is? Als je van je buitenruimte een prachtige plek wilt maken, heb je maar enkele essentials nodig om deze om te toveren naar een heerlijk buiten plekje. Met een paar kleine aanpassingen kan je je tuin al een compleet nieuwe look geven. Maar ook voor de grote aanpakkers onder ons zijn er vele mogelijkheden buiten.

Tuinmeubilair dat past bij je wensen

Allereerst is het prettig om een fijne ruimte buiten te creëren waar je heerlijk kan zitten. Of dit nu in een loungeset, aan een tuintafel of een afwisseling van beide is, dat maakt niet uit! Om optimaal te kunnen genieten van buiten is het ideaal om jezelf ergens in je tuin neer te kunnen planten en op je eigen manier te kunnen genieten van de buitenlucht. Tuinmeubilair dat past bij jou en je wensen is daarbij ontzettend belangrijk. Kies voor een tuintafel met comfortabele tuinstoelen om heerlijk lang te kunnen borrelen of barbecueën of ga juist voor een loungeset om buiten relaxt in het zonnetje te kunnen liggen.

Geef je tuin wat groen

Naast dat een fijne zitplek voor buiten niet mag ontbreken is het toevoegen van groen in je tuin of op je balkon ook altijd een goed idee! Bloemen en planten zorgen voor kleur, sfeer en ruimtelijkheid in je buitenruimte. Groen zorgt voor een optisch grotere tuin of balkon en fleurt lege of kale plekken op een leuke en simpele manier op. Groen brengt leven in je tuin, letterlijk en figuurlijk!

Accessoires: echte sfeermakers buiten

Wat het ook gezellig maakt in de tuin zijn accessoires. Kussentjes, vloerkleden, wandpanelen of andere decoratie zoals leuke placemats en buiten servies (verkrijgbaar bij bijvoorbeeld De Troubadour Interieurs). Tuinmeubelen zijn fijn vanwege hun functie en comfort, maar wil je er echt iets gezelligs van maken? Dan mogen accessoires niet ontbreken! Accessoires geven sfeer aan je tuin of balkon. Naast planten en bloemen zorgen accessoires voor kleur en geven ze je tuin of balkon een eigen sfeertje. Je kan je buitenruimte al een compleet andere look geven door oude accessoires plaats te laten maken voor een aantal nieuwe. Zo ontstaat er een nieuwe sfeer bij jou buiten.

De juiste verlichting voor elk moment

En dan als laatste verlichting, iets wat ook zeker niet mag ontbreken! Verlichting is natuurlijk erg handig, maar heeft naast praktisch ook nog een sfeervol doel. Met de juiste verlichting is genieten van buiten tot in de allerlaatste uurtjes mogelijk. Of je nu kiest voor een lamp, fakkel of kaarsen, verlichting valt simpelweg niet te missen. Afhankelijk van welk doel de verlichting voor jou heeft kan je kiezen wat voor jou het beste past.