Slaapkamer,  Tuin,  Woonkamer

Upgrade jouw huis met deze 3 luxe artikelen

Een mooi en gezellig huis bleek belangrijker dan ooit. Dankzij de pandemie brachten we veel tijd door in onze huizen. Doordat reizen gecanceld werden, uitjes stopten en etentjes niet konden, bleef er veel geld over. Dit geld stak men veelal in een upgrade van het huis. Hoewel de pandemie nu achter ons lijkt te liggen, kan zo’n upgrade nooit kwaad. Heb jij deze dingen al in huis? 

Beamer en projectiescherm

Vind jij het nog steeds wennen om in drukke ruimtes met veel mensen te zijn, en was het stiekem wel lekker in de eigen bubbel thuis? Waarom bouw je dan niet een zogenaamde thuisbioscoop in jouw eigen woon- of slaapkamer? Het mooiste van een bioscoop is een groot elektrisch projectiescherm. Maar met een kleine beamer en mobiel projectiescherm kun je ook gemakkelijk grote projecties thuis laten zien. Creëer zo een bioscoop(je) thuis, zeker met goede passieve speakers voor de echte bioscoopervaring! 

Badderen in weelde

Jacuzzi’s zijn in opmars! Sinds het uitbreken van de coronapandemie konden veel mensen niet op reis. Met het geld dat ze uitspaarden door niet op vakantie te gaan, kochten veel mensen een jacuzzi om wat vakantiegevoelens naar hun eigen achtertuin te brengen. Hoewel de grenzen nu bijna overal weer open zijn, kan een jacuzzi nog steeds enorm lekker zijn. Na werk even badderen: wie wil dat nu niet? De aanschaf van een jacuzzi is een echte upgrade voor jouw huis. Je hoeft het huis niet meer uit om naar overvolle kuuroorden te gaan voor wat ontspanning en innerlijke rust, maar open gewoon de buitendeuren om in een eigen bubbelbad te stappen!

Wijntje erbij? 

De drankjes buiten de deur ook twee jaar moeten missen? Hoe ze het toch doen: stiekem smaakt een wijntje op het terras altijd beter dan gewoon thuis. Echter niet met de juiste spullen! Neem een wijnklimaatkast. Hiermee kun je in je eigen keuken het gevoel geven van een kleine bar of restaurant. Zeker als je van goede wijnen en bieren houdt, is de aanschaf van een inbouw wijnklimaatkast een noodzaak. Met een wijnklimaatkast serveer je de wijnen altijd op de juiste temperatuur. Dat proef je echt tijdens het drinken, net zoals dat in een chique restaurant kan. Omdat de meeste kasten verschillende etages hebben met verschillende temperaturen, kun je meerdere soorten wijnen op hun beste temperatuur bewaren en serveren. Denk aan witte wijnen en rode wijnen in één kast. Je kunt het echter ook altijd gebruiken voor bieren! 

Welk(e) luxe artikel(en) zou je willen kopen voor in huis? 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *