Badkamer,  Bouwen & Verbouwen,  Keuken,  Slaapkamer,  Woonkamer

Nieuw interieur met een kleine aanpassing

Iedereen vindt het leuk om hun huis opnieuw in te richten. Je kunt je interieur een nieuwe look geven met slechts een kleine aanpassing. Misschien denk je hier niet snel aan, maar het kan enorm veel schelen. Ben je nieuwsgierig? Lees vooral verder!

Schakelaar en stopcontacten

Ik hoor je denken; een schakelaar, een stopcontact? Ja, echt! Vervang de oude schakelaar. Dit geeft meteen een super andere look. En denk eens na over andere stopcontacten. Deze zijn vaak wit in een huis, maar denk een aan een zwart stopcontact. Ook dit geeft een totaal ander zicht aan je interieur. Zeker nu de winter eraan komt wordt zwart een veel voorkomende kleur, maar ook in de zomer kan zwart prima als kleur. Heb jij al zin om je schakelaar en stopcontacten aan te pakken?

Kussentjes

Een andere kleine aanpassing kan sierkussentjes zijn. Als je zwarte stopcontacten hebt kun je daarop je kussentjes stijlen. Zo kan een zwart kussentje met een gouden randje erg leuk zijn op je zwarte of beige bank. Ook de sierkussentjes op je bank kunnen meteen voor een nieuwe uitstraling zorgen. Dit is natuurlijk fijn, omdat het geen grote investering is en je toch een andere look krijgt. Je hoeft dus geen hele nieuwe bankstellen te kopen.

Tapijtje

Een tapijtje staat ook altijd leuk in de woonkamer. Je hebt natuurlijk echt een mega ruim assortiment in tapijten. Je hebt verschillende vormen, maten, materialen, kleuren en ga zo maar door. Door de uitgebreide keuze kun je wel altijd iets vinden wat past bij jouw interieur. Ook een tapijtje geeft een heel ander beeld, omdat je een deel van de gelegde vloer wegneemt uit het zicht. Er zit echter wel één nadeel aan een tapijt. Het is moeilijk schoon te maken. Niet alleen de kruimels die in het tapijt komen zijn er moeilijk uit te krijgen, ook drinken gaat er bijna niet uit. Zeker niet als je een lichtkleurig tapijt hebt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *