Uncategorized

Lief cadeautje voor de kleine 

Is je vrouw net bevallen van jullie kleine, of ga je op kraamvisite bij een vriendin, nichtje of collega? Je kan natuurlijk niet met lege handen aankomen. Een lief cadeautje om de kleine welkom te heten in deze wereld is super leuk voor de kleine en de mama. Maar wat moet je nou geven? In deze blog geven wij je de leukste cadeautips.

Sieraad voor mama

Een knuffel, kinderboekje, kinderkleding of kinderservies is super leuk om te geven. Zo help je mama ook nog eens met de benodigdheden voor de baby. Maar als je echt iets wilt geven met veel waarde is een mooi sieraad iets prachtigs. Voor de mama een mooie ketting of armband met gravure en een geboortesteentje bijvoorbeeld. Daar zal zij ongetwijfeld blij mee zijn en veel waarde aan hechten.

Sieraad voor de kleine

Maar wat ook kan en misschien wel nog leuker is, is een sieraad voor de baby zelf! Hoe leuk is het om een baby armbandje te geven met gravure, lieveheersbeestjes, geboortesteentjes of parels! Mega schattig en ook nog eens heel leuk om te bewaren voor later. Bij KAYA Sieraden hebben we een grote collectie van baby armbandjes. Schrijf er een lief kaartje bij en voila, klaar is kees!

KAYA Sieraden

Als je bij KAYA Sieraden besteld, krijg je elk sieraad in een luxe sieradendoosje met zilverpoetsdoekje. Zo kan je het goed bewaren en mooi houden zodat het een leven lang meegaat.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *