Interieur

Koffie op kantoor

De meeste kantoorruimtes zijn aangepast op flexibel werken. Tegenwoordig is niet iedereen uit het bedrijf op kantoor aanwezig om de nodige uren te maken. Iedereen werkt in zijn of haar eigen tijd en heeft de keuze om op kantoor te werken, of om vanuit huis te werken. Nu en minder mensen op kantoor aanwezig zijn, is het des te belangrijk om het gezellig te maken. Je leest hier hoe je dit realiseert met een koffiecorner. 

Een plek voor ontspanning 

Met een koffiecorner biedt je je personeel een plek waar ze zich thuis voelen en daardoor vaker aanwezig zullen zijn op de werkplek. Het is daarnaast ook de plek om het werk even los te laten en een leuk gesprek te voeren met collega’s of klanten. Door het informeel in te richten, creëer je een ruimte die niet voelt als een kantoorplek. 

Ontvang klanten met goede koffie 

De koffiecorner is het visitekaartje van je bedrijf. Dit is de plek waar je klanten ontvangt. Ongeacht hoe groot je bedrijf is, een koffiecorner is waardevol. Personeel hecht waarde aan goede koffie, je kunt hier dus alleen maar van profiteren door er een leuke plek van te maken om een koffiemoment nóg leuker te maken. 

De koffiecorner aansluiten op het huidige interieur 

Je kantoor is waarschijnlijk gerealiseerd. Het is van belang om de koffiecorner op de inrichting van het kantoor aan te laten sluiten, om een geheel te creëren. Uit onderzoek is gebleken dat werknemers het prettig vinden om afgeschermd te zitten in een koffiehoek. Op deze manier kunnen ze zich terugtrekken en hebben ze het gevoel dat ze even niet bezig zijn met het werk. Daarnaast zorgt een afgeschermde plek ook voor prettige informele werkoverleggen. Hoewel mensen het dus waarderen om afgeschermd te zitten, is het ook prettig om de koffiecorner te plaatsen in de buurt van de kantoorplekken. Op deze manier is het makkelijk om snel heen en weer te lopen naar de werkplek als dat nodig is, of als ze gewoon een kop koffie willen drinken op hun eigen werkplek. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *