Bouwen & Verbouwen,  Keuken

Inspiratie voor jouw droomkeuken

Veel mensen zijn nu bezig met het verbouwen van hun woning, dit is een goede optie als je niet opzoek bent naar een nieuwe woning maar wel graag wat nieuws wilt. Een van de vele plekken die op het moment een verandering krijgen zijn de keukens. Voornamelijk in de Corona tijd hebben veel mensen extra tijd besteed in de keuken. Hierdoor ben je misschien gaan realiseren hoe fijn het zal zijn als je een keuken hebt met alle gemakken voorzien en eventueel iets groter. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer verschillende keukentrends.

Leefkeuken

Een leefkeuken is alleen mogelijk als je de ruimte ervoor hebt. Zoals de naam al zegt, is het een plek waar iedereen gezellig bij elkaar kan komen. Een mooie wooneiland met bar in het midden, waarbij je grote stoelen of krukken bij kan zetten. Het is niet alleen een keuken maar ook eventueel een werkplek vanwege de ruimte die het kookeiland creëert.

Geen bovenkastjes

Op het moment is het helemaal in om geen boven keukenkastjes te hebben. Dit geeft namelijk een open uitstraling en vooral in kleine keukens oogt het groter. Je kan eventueel mooie planken plaatsen voor de opberg ruimte. Mooie en grote laden en kastjes voor onderop is wel een must.

Hoge kasten

Je kan er juist ook voor kiezen om keukenkastjes te nemen die juist tot aan het plafond komen. Hierdoor is het aanrechtblad ook vaak wat hoger wat fijn is voor lange mensen. Door de hoge kasten krijg je een moderne uitstraling en meer opbergruimte.

Zwevende keuken

De zwevende keuken is zoals de naam al zegt, zwevend. Hierdoor zitten de keukenkastjes niet op de grond maar zijn ze bevestigt aan de wand. Ook dit laat de ruimte groter ogen en het is makkelijk schoonmaken. Het nadeel van deze keuken is dat het niet in elke woning kan. Je moet er namelijk heel zeker van zijn, dat jouw wand een keuken kan dragen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *