Slaapkamer

Hoogslapertrappen

De hoogslapertrappen worden steeds populairder. Het woningaanbod is beperkt waardoor we handig om moeten gaan met de woonruimte die we hebben. Daardoor komen er steeds meer hoogslapers in de slaapkamer. Daar hoort natuurlijk een handige trap bij.

Praktische trappen

Dit type trap is zeer praktisch. Naast een handig hulpmiddel om je hoogslaper in te komen is hij ook geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken in een Tiny-House. De trap mag steil geplaatst worden waardoor hij in kleine ruimtes erg handig is. Bij de hoogslaper wordt deze trap regelmatig voorzien van een bevestigingsrail en een set haken. Hiermee haak je de trap vast aan de hoogslaper. Je bevestigt de rail aan de bovenzijde van het bed. Op de steilen van de trap (aan de bovenkant) monteer je de haken. Vervolgens haak je de trap vast aan de rail. Wanneer je de trap niet gebruikt haak je hem eenvoudig los. Opbergen kan makkelijk. Doordat de trap niet groot is neemt hij weinig ruimte in beslag. 


Tiny-House trap

De trap wordt ook veel gebruikt in een Tiny House. Daar zie je ook vaak hoogslapers in staan. De hoogslapertrap wordt heeft hier een dubbel doel. Naast een trap voor de hoogslaper wordt hij in een Tiny- House gebruikt als trap naar een vide. Ook hier wordt een stang of bevestigingsrail aan de onderkant van de vide geplaatst. Vervolgens hang je de hoogslapertrap vast aan de haken en je klimt eenvoudig naar de zolder.

Maatwerk hoogslaper

De trappen hebben vaak een standaardmaat omdat hoogslapers uit de winkel een standaardmaat hebben. Heb je zelf een mooie hoogslaper gemaakt? Dan heb je vaak iets anders nodig dan een standaard trap. Als je een afwijkende maat wilt moet je daarvoor naar een laddermaker. Van Eldik Ladders uit Ochten is zo’n laddermaker die je helpt met het maken van de juiste trap voor je hoogslaper.

Hoogslapertrappen kopen?

Wanneer je een hoogslaper hebt aangeschaft dan wil je daar direct een mooie trap bij natuurlijk. Van Eldik Ladders uit Ochten heeft een groot assortiment hoogslapertrappen op voorraad. Deze trappen zijn gemaakt van grenen- of eikenhout. Daarnaast leveren ze ook de accessoires die we eerder hebben besproken (de set haken en de bevestigingsrail). Daarnaast voorzien zij je graag van het beste advies voor jouw specifieke situatie. Heb je iets speciaals nodig? Bel dan met de vakmensen van Van Eldik. Ze hebben vast een goede oplossing voor je in huis.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *