Tuin

Geef je tuin een twist

Deze september hebben we nog enorm mooi weer gehad, gelukkig! Het is misschien daarom wel tijd om je tuin een goede twist te geven. Hieronder staan een aantal ideetjes voor in de tuin. Het hoeft natuurlijk niet altijd een plantje hier of een potje daar te zijn om je tuin een leuke uitstraling te geven. Of een complete make over. Er zijn momenten dat je droomt over hangmatten op lekker in te liggen in plaats van ploeteren in de tuin.

Hangmatten

Er is toch niks fijner dan lekker in een hangmat kunnen liggen, even relaxen met een boekje. Stel je toch eens voor dat je lekker een dagje alleen thuis bent en je hebt eigenlijk niks meer te doen. Pak dan snel je favoriete boek uit de kast en ga lekker in de tuin in de hangmat liggen. Heerlijk met het zonnetje en een glaasje water. Wie wil dat nou niet!

Kleine lounge set

Om je tuin te pimpen is ook een kleine lounge set erg leuk. Zo kun je lekker met vrienden buiten zitten als het wat warmer is. Schenk dan lekker een glaasje wijn in of pak er een lekker biertje bij, zet een muziekje aan en geniet van je dag of avond. Een lounge set is niet alleen leuk, maar je kunt ook de bank aankleden met leuke kussentjes en op tafel kun je een leuk bloemstuk neerzetten of wat kaarsjes. Kleed het lekker aan naar jouw stijl!

Speelhuisje

Deze is natuurlijk voor de kinderen, maar kan zeker niet ontbreken in het lijstje. Bijna iedereen had vroeger toch wel een speelhuisje met een glijbaantje in de tuin. Dit is toch een soort van traditie voor de kinderen en om deze voort te zetten hoef je eigenlijk alleen maar een tweedehands huisje zien te vinden. Of een nieuwe, dat ligt natuurlijk helemaal aan jezelf. Zo kunnen de kinderen lekker spelen buiten en kun jij op een tuinstoel in de tuin gaan zitten met een boekje of een glas drinken. Dan heb je toch een overzicht van wat je kinderen uitvoeren en kun jij ook nog genieten van het mooie weer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *