Interieur,  Woonkamer

Eenvoudige manieren om je woonkamer te upgraden

Dus, je woonkamer begint er een beetje te bewoond uit te zien… Je wilt de kamer waar je zoveel tijd doorbrengt als een toevluchtsoord hebben, maar je wilt stijl niet opofferen om comfort na te streven.

Gelukkig hoeft het uiterlijk van je woonkamer niet duur te zijn, zelfs niet als je wilt dat het er superluxe uitziet. Hier volgen een aantal eenvoudige en effectieve manieren om jouw woonkamer te upgraden!

Ga aan de slag met een statement vloerkleed

Vloerkleden op maat zijn een investering die kleur en comfort kunnen toevoegen aan je huis. Ze zijn ook handig bij het creëren van aparte ruimtes in een open huis of bij het definiëren van de stroom van kamer naar kamer. Overweeg een oversized vloerkleed voor één gebied en kleinere voor andere huisgebieden als je aparte zones wilt creëren. Vloerkleden zijn ook geweldig voor het verzachten van harde vloeren zoals stenen vloeren of tegels. Neem de tijd om door inspiratie magazines te bladeren en te winkelen bij zaken zoals Roobol en kies de juiste vloedkleden om je huis naar een hoger niveau te tillen!

Versier je muren met nieuwe planken

Een goed geplaatste plank (of twee!) bespaart niet alleen kostbare ruimte – iets waar appartementsbewoners nooit genoeg van hebben – maar kan ook dubbel werk doen als een stuk inventief huisdecor. Decoreer ze met kaarsen, fotolijsten, planten of heerlijke geurstokjes.

Ga voor groen met onderhoudsarme planten

Niets voegt zoveel energie toe aan een ruimte als levende planten, maar kamerplanten kunnen moeilijk te verzorgen zijn, vooral als je een druk schema hebt. Daarom houden we van luchtplanten, die supergemakkelijk te verzorgen, huisdiervriendelijk en gewoon cool zijn! En omdat ze geen aarde nodig hebben, kunnen ze op verschillende manieren worden weergegeven. Hoe leuk is het om ze bijvoorbeeld aan de muur te bevestigen?

Vetplanten zijn een andere geweldige onderhoudsarme optie – geef ze af en toe zonlicht en een beetje water en ze zijn klaar om je huis op te fleuren!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *