Tuin

Buitenruimte decoreren

Het is belangrijk om een huis mooi in te richten. De tuin, balkon of galerij mag niet vergeten worden. Een goed verzorgde tuin of dergelijks zorgt voor een goede indruk. Bovendien is de tuin of balkon vaak een plek van samenkomen met geliefden. Het is de speelplek van kinderen. Ouders kunnen er ontspannen. Studenten kunnen er zonnen en bejaarden kunnen er kletsen. Een goede tuin of balkon doet denken aan een vakantiebestemming of een mooi persoonlijk café. Een goede verschijning is dus uitermate belangrijk. Vooral in de zomer want dan wordt er het meeste gebruik van gemaakt. Huizen trends kunnen goed helpen bij het stijlen van een woning.

Enkele stijlen

Het is leuk om een geheel te maken van de woning. De huiskamer zal dan bijvoorbeeld afstemmen op de rest van de kamers en de tuin of balkon. Het kan echter moeilijk zijn om een geschikte selectie te maken van passende accessoires waardoor sommigen toch afzien van dit plaatje. Dan is de tropische look wellicht een geschikte stijl voor buiten. De tuin of balkon wordt getooid met veel planten en tropische palmbomen. Een hangmat maakt het plaatje af en geeft een exotisch beeld af. Bloemen en planten dienen wel regelmatig onderhouden te worden. Voor degenen die daar niet zo van zijn is een 1001 nachten thema mogelijk de clue. De lage tafels en kleurrijke Perzische tapijten geven een prachtig aangezicht met een oosters tintje. Het doet een beetje denken aan Alladin.

Andere thema’s

Een oase kan ook voldoende inspiratie bieden voor het stijlen van een tuin. Deze look kenmerkt zich door het kleurenpalet dat bestaat uit wit, zandkleur en melkblauw. Het heeft een prachtige rustieke uitstraling en zet aan tot ontspanning. Gevlochten manden maken het af door een buitenlands tintje te geven. Daarnaast zijn ze praktisch om te gebruiken. Aangezien men de zon opzoekt in de tuin en op balkon, kan een zomerse thema geen kwaad. Zongebruinde accenten geven een prachtig zomers effect aan de buitenruimte. Sfeerlichtjes, lampionnen en kaarsen zijn uitermate geschikt voor zomerse avonden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *