Interieur

Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van design? Lees snel verder!

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor in jouw huis en ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van design? Dan zullen wij je hier vandaag meer over vertellen. We zullen kijken naar de trends van dit jaar en zullen ook alvast een poging doen om vooruit te blikken naar de trends die zullen komen in het aankomende jaar. Zo doe je hopelijk alvast wat bruikbare inspiratie op! Ben je ook benieuwd naar bijvoorbeeld XOOON zetels, lees dan snel verder!

XOOON

Design meubels zoals we ze kennen zijn over het algemeen wat minder betaalbaar en zeker niet binnen ieders budget passen. Echter is er een meubel merk dat design meubels voor een groter publiek toegankelijk maakt. Het merk, XOOON genaamd, verkoopt verschillende soorten meubels voor in huis tegen een scherp prijsje. Hun collectie gaat mee met de trends en tevens hebben ze exemplaren voor verschillende soorten interieurstijlen, zo zit er zeker iets bij naar jouw smaak. Je koopt het merk eenvoudig online op domo meubelen of bekijk en probeer de meubelen uit in één van de fysieke winkels.

Lookbook collectie 2021

Om wat inspiratie op te doen en de huidige collectie van XOOON te kunnen ontdekken, hebben ze een lookbook gemaakt. Dit lookbook geeft je een goed beeld van de huidige trends op het gebied van design en zo kun je jezelf alvast een beetje laten inspireren voor jouw volgende aankoop. Het fijne is dat Xooon een betaalbaar merk is vergeleken met vele andere design merken, wat het voor een breed publiek toegankelijk maakt. Het boek geeft je tevens een goed beeld van alle huidige trends op het gebied van design. Zo zijn vandaag de dag stijlen zoals “scandinavisch”, “industrieel” en “minimalistisch” razend populair en zul je veel producten vinden die goed bij deze stijlen passen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *