Badkamer

3 x ideeën voor badkamer stijlen

Kriebelt het bij jou om je badkamer te renoveren in een compleet nieuwe stijl? Dan zijn er verschillende stijlen waar je een keuze uit kunt maken. Het is natuurlijk niet simpel om een keuze te maken uit zoveel prachtige badkamerstijlen. Wij helpen je echter graag een eerste stap te maken. Hoe? Met inspiratie voor verschillende badkamerstijlen die erg populair zijn. Zo heb je een beter beeld bij de mogelijkheden voor de badkamer in jouw woning.

Landelijke badkamer stijl

Vaak herken je een landelijke badkamer aan de gezellige uitstraling. Een landelijke kamer staat vaak vol met veel accessoires en decoraties. Hout komt tevens veel terug in een landelijke badkamer. Bijvoorbeeld door het gebruik van een houten vloer of een houten kast. Een landelijke badkamer is eigenlijk hetzelfde als een klassieke kamer. Naast de ‘gezellige’ sfeer van deze badkamerstijl, beschikt een landelijke badkamer ook over een sierlijke uitstraling. Dit zie je dan terug in onderdelen als een gouden douchekop of gouden toilethouder.

Moderne badkamer stijl

Qua stijl is een moderne badkamer vrijwel het tegenovergestelde van een landelijke badkamer. Een moderne badkamer is strak en minimalistisch ingericht. Dit zonder dat er al te veel extra’s (zoals accessoires) in de badkamer staan. Kies je voor een moderne stijl in je badkamer, dan kies je voor een zo strak mogelijke en rustige inrichting.

Industriële badkamer stijl

Een industriële stijl in de badkamer is een van de meest populaire trends. De stijl staat bekend om de stoere look die het je badkamer geeft. Wat de stijl zo stoer maakt, is het gebruik van stoere materialen. Denk aan beton, natuursteen of een matte afwerking. Ook het gebruik van donkere kleuren draagt hieraan bij. Zo wordt er bijvoorbeeld bij een industriële badkamer vaak gekozen om de kleur zwart veel terug te laten komen. Hierbij kan er besloten worden om bijvoorbeeld een zwarte wastafel, zwarte douchekop of zwart bad in de industriële badkamer te plaatsen.

Zwarte accessoires kunnen echter ook al voor een stoere, industriële uitstraling zorgen. Denk aan een zwarte kraan voor de badkamermeubels, zoals een zwarte wastafelkraan of zwarte badkraan.

Welke stijl kies jij?

Er zijn verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen voor je badkamer. Kies altijd voor de badkamerstijl die het meest past bij jouw eigen wensen en budget. Twijfel je hoe je een bepaalde stijl terug kunt laten komen in jouw badkamer? Laat je dan adviseren om tot de badkamer van jouw dromen te komen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *